top of page

do 28 okt

|

Keijzershoff

Hoe worden wij de gezondste gemeente? (Anna Paulowna en Wieringen)

Op deze avond ontdek je verrassende kansen voor jouw club, school of organisatie om gezamenlijk inwoners van Hollands Kroon te verleiden tot een gezondere leefstijl. Kansen die bovenal praktisch uitvoerbaar zijn voor jouw club, school of organisatie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Hoe worden wij de gezondste gemeente? (Anna Paulowna en Wieringen)
Hoe worden wij de gezondste gemeente? (Anna Paulowna en Wieringen)

Tijd en locatie

28 okt 2021, 17:45 – 21:00 CEST

Keijzershoff, Vreedenhoff 66, 1761 BR Anna Paulowna, Nederland

Over het evenement

Hoe word je de gezondste gemeente van Nederland? Die vraag staat centraal bij deze bijeenkomst op donderdag 28 oktober. Om 17.15 uur staat er een hapje en drankje klaar en om 17.45 start de bijeenkomst. Het duurt tot 21.00 uur en vindplaats in Multifunctioneel centrum Keijzershoff te Anna Paulowna. Deze bijeenkomst is speciaal voor organisatie uit de regio's Anna Paulowna en Wieringen. 

Peter Sprenger (voorzitter van de Nederlandse Volleybalbond) neemt de deelnemers mee in zijn verhaal over de 'sportclub van de toekomst' en licht een aantal succesverhalen toe uit gemeente Hollands Kroon. Daarna gaat iedereen aan de slag met Start2Create, zij hanteren een andere manier van kijken naar oplossingen. Een soort omdenken. Interactie, snelheid, energie en een lach staan gerant voor deze manier van denken. Tijdens dit deel gaan er acties en plannen ontstaan hoe Hollands Kroon de gezondste gemeente kan worden.

Tickets

  • Gezondste gemeente

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page